Nina Badrić i Željko Joksimović: Uskoro duet?
0 komentara

Objavljeno 14.06.2010 u 13:22

Nina Badrić blista, a osmeh joj ne silazi sa usana. Njeni prijatelji kažu da je razlog nova ljubav sa starim partnerom. Nina se nedavno pomirila sa bivšim mužem Bernardom, od kog se u oktobru prošle godine razvela. Sprema i nove pesme koje će biti vesele, baš kao što je i ona nakon pomirenja sa svojim dragim.

nina badric  Nina Badrić i Željko Joksimović: Uskoro duet?
- Svaki odnos, brak, veza prolaze kroz krize, uspone i padove. Kada sam u oktobru objavila da smo se Bernard i ja razveli, mislila sam da je lepo biti iskren i priznati da u nečemu nisi uspeo i da sada u životu krećeš drugim putem… Šokirala sam se koliko se javnost interesovala za moj razvod. Nije trebalo da budem toliko iskrena. Lažna je ona izjava: reci mi sve o sebi da bi bila to što jesi. Mene je muzika stvorila ovim što jesam. Iskrenost je pokvareno meso u ovom poslu koji se zove šou-biznis – kaže Nina, ne želeći da priča o sve češćem viđanju sa Bernardom i možda nešto izmaleriše.

- Meni je najvažnije da u svemu što radim i u načinu na koji živim ostanem dosledna sebi. Čovek ne treba da se proda zbog jedne situacije. Svakome naiđe loš period, loše krene, imaš možda manje para… ali i u takvim teškim situacijama treba ostati svoj. Mislim da je to tajna uspeha svih legendarnih pevača u regionu koji su dostojanstveno izdržali takve periode. Imate jednog Olivera Dragojevića, jednog Zdravka Čolića, koji traju 40 godina. Na prvi pogled su tako obični, a u stvari su veoma neobični ljudi – objašnjava Nina. Kaže da bi najviše volela da se sa 60 godina ne postidi nijedne pesme koju je otpevala u mladosti. I ničega što je uradila.

Brižljivo sprema novi album sa veselim pesmama. Singl izlazi za mesec dana, a pop zvezda optimistično poručuje: „Ovog leta će se plesati uz Ninu Badrić!“

Koncert u Beogradu planira nakon objavljivanja albuma, a za prošli, u „Sava Centru“, kaže da je jedan od najemotivnijih u njenoj karijeri. „Tri sata sam se ježila na sceni.“

Kaže da su mnogi pevači iz Srbije poželeli duet s njom, a snimiće ga najverovatnije sa Željkom Joksimovićem čim se pojavi dobra pesma.

- Željko je bio moj gost na koncertu u Ljubljani. Zajedno smo otpevali njegovu pesmu „Ima nešto u tom što me nećeš“ i ljudima se taj spoj veoma svideo. Mislim da vredi strpiti se, dočekati dobru pesmu i napraviti duet za pamćenje – priča Nina.

[youtubepP7V0Za4Lxg]

Izvor:Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player