Nikolina Pišek dizajnira luksuznu posteljinu
0 komentara

Objavljeno 31.01.2010 u 16:22

Voditeljka Nikolina Pišek (34) je otišla u fabriku tekstila u Velikom Trgovišću da bi proverila kako napreduje šivenje kolekcije luksuznih posteljina s njenim potpisom. S kafom u ruci prošetala je između golemih tkačkih mašina i s divljenjem gledala kako rade.

nikolina pisek svila Nikolina Pišek dizajnira luksuznu posteljinu

- Ovamo često dođem da se relaksiram. Volim da neopterećeno popijem kafu sa magacionerima i ženama koje šiju. To je zen – kazala je Nikolina, koja je u radnoj sobi u fabrici zbog posla provela mnogo neprospavanih noći. Pišek će nakon proletne kolekcije dizajnirati i novu liniju.

- Bit će to posteljina sa zlatnim vezom, protkana krznom od nerca, perjem, kristalima, čipkom. Neće biti velika serija nego samo za one žene koji sebi to mogu priuštiti. Cene takve posteljine su vrtoglave. Jastučnica može koštati i do  2000 kuna – rekla je.

nikolina pisek svila2 Nikolina Pišek dizajnira luksuznu posteljinu

Nikolina kaže da je izgled spavaće sobe izuzetno važan za dobar seksualni život, a posteljina može ulepšati izgled sobe.
- Naravno da ćemo Kiki i ja spavati na toj posteljini. Ne sumnjam da ćemo se dobro odmoriti – našalila se Pišek, koja se pre pola godine, kako kaže, vratila dizajnerskim korenima. Nikolina je diplomirala dizajn na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu.

Izvor: 24sata.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player