Nezvanično: Ksenija Pajčin je bila trudna!
0 komentara

Objavljeno 17.03.2010 u 13:58

Prema još nepotvrđenim informacijama, Kseniju Pajčin je hicem u čelo u smrt odveo Filip Kapisoda, a onda je pucnjem u usta presudio i sebi a tragedija je usledila kao kulminacija svađa koje su između ovog poznatog para trajale nedelju dana.

ksenija Nezvanično: Ksenija Pajčin je bila trudna!

- Ksenija mi se pre pet dana poverila kako želi da ostavi Filipa, ali se boji šta bi on mogao da učini. Rekla mi je da trpi psihičku torturu i da se plaši ne samo za sebe već i za bebu jer je slutila da je u drugom stanju, ali ni to nije smela da mu kaže.

Prvi put je skupila hrabrost da mu kaže da ga ostavlja u nedelju i tada je on pobesneo i nasrnuo na nju. Pošto je Ksenija, koja se inače na sceni predstavlja kao jaka žena vrlo ranijiva privatno, ali ne podnosi galamu i agresiju, uzvratila mu je. To su čule komšije i prijavile policiji da se nešto dešava u stanu pa su tada prvi put intervenisali.

On se malo primirio i pristao da se iseli iz stana, ali se nadao da će se ona ipak predomisliti. Pošto je shvatio da je ozbiljna, vratio se sutra uveče kod nje, ali se ona iz straha zaključala i nije htela da ga pusti. On je tada provalio unutra i krenula je još jedna svađa. Posle tog događaja više se nisam čuo sa njom – rekao je dobro obavešteni izvor blizak Kseniji.

I izvor blizak istrazi potvrdio je da postoje sumnje da je u trenutku smrti pevačica bila u drugom stanju. Ovo se kosi sa njenom izjavom koju je dala pre desetak dana za magazin «Story».

- Nisam trudna. Hvala svima koji su brinuli da li sam na vreme imala menstrualni ciklus, verujem da su imali najbolju nameru, ali nije istina da ću dobiti bebu – rekla je Ksenija u jednoj od svojih poslednjih izjava.

Sumnje u vezi sa trudnoćom Pajčinove biće razrešene posle obdukcije koja će biti obavljena na Institutu za sudsku medicinu.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player