Nemanja: Višnja, Teja i Klemen su najzaslužniji što sam ispao loš!
0 komentara

Objavljeno 11.01.2010 u 13:02

Nemanja Vučetić, student iz Novog Sada, prvi je takmičar koji je napustio Survivor nakon ujedinjenja plemena i ujedno je postao prvi član Velikog veća koje u finalu glasa za pobednika.

nemanja vucetic Nemanja: Višnja, Teja i Klemen su najzaslužniji što sam ispao loš!

- Očekivao sam već duže da ću ispasti jer se oko mene stvorila neka negativna atmosfera. Nije mi toliko krivo što sam ispao jer je bolje u ovoj fazi takmičenja nego negde pred finale ili u samom finalu, tada bi mi to mnogo teže palo. Naravno, svi bismo mi voleli da osvojimo nagradu, ali ja sam prešao svoj zacrtani cilj, odnosno polovinu takmičenja – kaže Nemanja, koga je u poslednjim epizodama pratio glas najvećeg manipulatora, dok on ističe kako mu je publika zamerila upravo to što je pred kamerama bio iskren.

Cao brate nemanja Nemanja: Višnja, Teja i Klemen su najzaslužniji što sam ispao loš!

- Najsmešnije od svega je to što je sada svima žao što sam ispao. Ljudi nekako očekuju da svi tamo odlaze kako bi sklapali neka iskrena prijateljstva, međutim svi su zapravo tamo otišli zbog nagrade – objašnjava Nemanja, te smatra da su Višnja, Teja i Klemen najzaslužniji što je upravo on izbio na loš glas.

divata1 Nemanja: Višnja, Teja i Klemen su najzaslužniji što sam ispao loš!

Kao član Velikog veća Nemanja će imati pravo da glasa za finalistu za koga smatra da je zaslužio da pobedi u Survivoru.
- Survivor je igra u kojoj ne pobeđuje samo onaj ko je fizički najspremniji, već i ko je psihički najjači, ko je spreman da radi svašta, ko je takmičar. Ja ću glasati za onog ko je uradio posao u svakom smislu – priča mladi Novosađanin i dodaje da za sada te osobine prepoznaje u Dušanu i Teji.

- Teja i Dušan su najjači igrači, takmičari i dobri taktičari. Smatram da to nije nešto negativno, već upravo za pohvalu – priznaje Nemanja i otkriva koji takmičari su trenutno u najlošijoj poziciji.
- Najugroženiji su Nikola i Njegoš. Nikola zato što je dugo bio na Ostrvu duhova i zato što je došao u pleme gde već postoje određeni dogovori i klanovi u koje on ne može da se uključi. Njegoš je ugrožen zato što je bio blizak sa mnom, te se ta negativna atmosfera prenela i na njega – zaključuje Vučetić.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player