Nemanja i Milena će biti izbačeni iz “Granda”!?
0 komentara

Objavljeno 01.05.2010 u 13:44

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović priznaje da je šokiran i iznenađen ponašanjem Nemanje Stevanovića i Milene Ćeranić i kaže da ih nije znao u ovom svetlu.

nemanja i milena Nemanja i Milena će biti izbačeni iz Granda!?

Nemanja Stevanović i Milena Ćeranić uspeli su da šokiraju naciju svojim nepristojnim ponašanjem na “Farmi”, pa i Saša Popović direktor izdavačke kuće “Grand”, koja ih je otkrila i lansirala u zvezde, priznaje da je iznenađen njihovim ponašanjem.
Već danima se srpska estrada i televizijski auditorijum zgražavaju nad njihovim ponašanjem, a sve su jača i govorkanja da su za njih vrata “Granda” zauvek zatvorena. Naime, svima je dobro poznat Sašin stav kada su medijski istupi njegovih štićenika u pitanju, pa tako mnogi sumnjaju da će on preći preko svih neprijatnosti koje mu je priredio pomenuti ljubavni par. Iako javno ne želi da polemiše o njihovom ponašanju, Saša se nedavno u emisiji “Narod Pita” distancirao od problematičnog para. On je u emisiju uključio brojne gledaoce koji su “osuli drvlje i kamenje” na ljubavni par kojem nedostaje elementarno kućno vaspitanje.
- Zaista ih nismo poznavali u ovakvom svetlu. Na takmičenju za “Zvezde Granda” bili su fini, pristojni, kulturni. Nismo mogli ni da pretpostavimo kako će se ponašati u drugim uslovima. O svemu ćemo razgovarati kad izađu sa farme – rekao je Popović.
- Pored Maje i Firčija, najveće razočarenje za mene su Milena i Nemanja. Taj rečnik, bahato ponašanje… Potpuno sam razočaran – rekao je Saša.

Izvor: opera-17.com

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player