Nataša Bekvalac u vezi sa Cecinim bivšim?
0 komentara

Objavljeno 23.03.2012 u 16:29
Ovih dana se po dobro obaveštenim estradnim krugovima pronela vest da je Nataša Bekvalac u vezi s manekenom Vladom Vuksanovićem!
21927 natav ahl Nataša Bekvalac u vezi sa Cecinim bivšim?

Njih dvoje su viđeni u beogradskom klubu „Plastik“ kako uživaju u druženju jedno sa drugim, a glavni „krivac“ za njihov susret jeste Natina sestra Kristina Bekvalac, koja ih je i spojila po povratku iz Kostarike, gde je snimljen rijaliti „Survivor“.
- Proslava prve emitovane epizode bila je prilika i da se njih dvoje vide nakon upoznavanja. Bili su u klubu „Plastik“, sve vreme vidno raspoloženi.
Vlada je ispratio Natu do toaleta, i tom prilikom ju je uhvatio i za ruku. U diskoteci se nisu ljubili, ali šta se po odlasku dešavalo, to niko ne zna – rekao je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta.
Kako bismo saznali šta se stvarno odigralo između Nate i Vlade, pozvali smo manekena koji priznaje poznanstvo, ali ne i vezu s jednom od najatraktivnijih pevačica na Balkanu.
- Imam devojku, tako da je to suludo komentarisati. Mi smo se samo našli u istom društvu. Svi mi iz „Survivora“, njena sestra Kristina i ona smo zajedno odgledali prvu epizodu i posle zajedno otišli da proslavimo. Samo smo bili u istom društvu – izjavio je Vlada.
Odmah smo pozvali i Bekvalčevu, koja nam je rekla svoju verziju priče.
- Izmišljotine dokonih! Vlada je tek moj poznanik i nije mi jasno čemu izmišljanje ovakvih priča bez ikakvog povoda. Istina je da smo u istom društvu gledali prvi „Survivor“, i to je sve. Lepo je vaspitan i kulturan, i to je prvi utisak koji sam mogla steći u razgovoru s njim.
Cela ova iskonstruisana priča stvarno je besmislena – rekla je Nataša Bekvalac.
Izvor: pulsonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player