Nataša Bekvalac peva Koletu na Kopaoniku!?
0 komentara

Objavljeno 10.12.2009 u 23:14


natasa bekvalac1 Nataša Bekvalac peva Koletu na Kopaoniku!?

Novosadska pevačica nastupiće 1. januara u hotelu „Grand“ na Kopaoniku, koji je u vlasništvu njenog bivšeg dečka Miodraga Kostića Koleta.

- Kako se s Harisom Džinovićem dogovorio za nastup u najluđoj noći, Kole je hteo da 1. januara u njegovom hotelu gostuje neka pevačica. Prva na pameti bila mu je bivša devojka Nataša, sa kojom je odmah kontaktirao. Ona mu je rekla, kako se priča, da ispod 30.000 evra ne pristaje na poslovnu saradnju, što Koletu nije predstavljalo nikakav problem. Znajući da Bekvalčevu ljudi vole i da će napraviti odličnu atmosferu, pristao je na njene uslove – tvrdi izvor Kurira dobro upućen u razvoj pregovora između „kralja šećera“ i njegove bivše „šećerleme“.

Da li će atraktivna pevačica na ovaj nastup povesti i supruga Daču Ikodinovića, ne znamo, ali ono što je sigurno jeste da se Koletova sadašnja devojka Mia Zečević neće odvajati od svog dragog. Bar ne te prve večeri nove godine.

Nataša nije želela da otkriva ništa u vezi s ovim poslovnim angažmanom.
- Za sve se morate obratiti Marineli Kvapil, koja je PR „Emoušna“, jer ja s njima imam takav dogovor – ljubazno nam je rekla pevačica.

Međutim, i Marinela je ostala više nego zagonetna.
- Još uvek smo u pregovorima za novogodišnje nastupe Nataše Bekvalac. Kad budemo imali potvrdu, zvanično ćemo to i objaviti – objasnila nam je Marinela Kvapil, PR produkcijske kuće čiji je Nataša Bekvalac ekskluzivac.

Izvor: Kurir

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player