Nađa Higl ostavila dečka!
0 komentara

Objavljeno 17.02.2010 u 13:04

Najbolja srpska plivačica Nađa Higl raskinula je ljubavnu vezu sa Nebojšom Pejčićem, studentom Više škole za informacione i komunikacione tehnologije!

nadja higl nebojsa Nađa Higl ostavila dečka!

Nađa i Nebojša su zapostavili vezu zbog brojnih obaveza i pritiska javnosti. Kraj ljubavi Nađa je obelodanila i na svom profilu na društvenoj mreži Facebook, promenivši ljubavni status u „slobodna”.

Dragan Higl, otac proslavljene plivačice, nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje raskid Nađe i Nebojše.

- Nađu ne možete da dobijete na telefon. Moja ćerka ne želi da se oglašava u medijima kada je njen privatni život u pitanju. Nemam nikakav komentar na vaša saznanja – rekao je Higl.

nadja Nađa Higl ostavila dečka!Nakon što je prošle godine ostvarila neočekivani sportski uspeh, javnost je počela da se zanima za Nađin privatni život. Tada je otkriveno da je u vezi sa studentom Nebojšom Pejčićem, koji se u slobodno vreme bavi ultimat-fajtom. Sa njim se u javnosti prvi put pojavila na proslavi povodom osvajanja zlatne medalje na takmičenju u Rimu.

- Istina je da imam dečka, ali ne bih da komentarišem ništa u vezi s našim odnosom. Reći ću samo da nije uživo posmatrao trku na kojoj sam trijumfovala, ali on mi je velika podrška u karijeri – izjavila je stidljivo Nađa.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player