Mladen se zbog Anabele vraća u Beograd
0 komentara

Objavljeno 26.03.2010 u 13:10

Anabela Đogani, koja se od izlaska iz kuće „Velikog brata” nije razdvajala od manekena Mladena Radulovića, sa kojim je u velikoj ljubavi, ovih dana je ostala sama.

anabela i mladen radulovic Mladen se zbog Anabele vraća u Beograd

Naime, Mladen je otputovao na Tajland gde radi kao menadžer jednog noćnog kluba i tamo će ostati naredne dve nedelje. Za to vreme Anabela će biti u Beogradu sa svojim ćerkicama, a ovo je prvi put da su se golupčići iz kuće „Velikog brata” razdvojili.

Podsetimo, njihova ljubav se rasplamsala tokom boravka u kući, a ozvaničili su je čim su stupili u spoljni svet. Anabela je u intervjuima pričala da želi ozbiljnu vezu sa Mladenom, dok je i mladi maneken tvrdio da gaji takve nade i osećaje. Veza je upravo tim putem i krenula i Mladen i Anabela su više od mesec dana nerazdvojni. Par je pre nedelju dana bio zajedno na Kopaoniku. Mladen je tada shvatio da želi da se zauvek vrati u Beograd.

Otputovao je na Tajland kako bi uzeo stvari i prekinuo radni ugovor, a planira kada se vrati u Beogradu oda tvori restoran ili da radi kao menadžer nekog kluba.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player