Milica Majstorović se opet predozirala!
0 komentara

Objavljeno 06.04.2010 u 15:28

Iako je nedavno obradovala svoje fanove vešću da je započela rad na albumu, mlada učesnica „Operacije trijumf“ Milica Majstorović izgleda ipak nije do kraja izlečila svoju depresiju zbog koje je nedavno pokušala da sebi oduzme život.

milica Milica Majstorović se opet predozirala!

Dokaz za to je najnoviji događaj, koji se desio u samom centru Kragujevca, rodnom mestu ove pevačice.

Naime, Milica se, šetajući se sa svojim dečkom Nenadom Jovanovićem, onesvestila, i to zbog preteranog uzimanja antidepresiva, koje je pila na svoju ruku. Ovog puta Milica nije završila u Urgentnom centru, već je njen dečko Nenad odveo kod sebe kući, gde je bila danima, pa čak su i Uskrs proveli zajedno, šetajući po obližnjem izletištu Šumarice. Zbog svega što se desilo, par nije otputovao u francusko zimovalište La Semnez, gde su planirali da provedu najradosniji hrišćanski praznik.

milica majstorovic Milica Majstorović se opet predozirala!

Kako saznajemo, Milica je, u potrazi za parama koje su joj potrebne da bi sama sebi mogla da finansira album koji joj je navodno obećao „Emoušn“, u trenutku rastrojstva ponovo posegla za antidepresivima.

Podsećanja radi, Milica je prvi put pokušala da se ubije u noći između 18. i 19. februara ove godine, nakon čega je finalistkinja prve sezone „Operacije trijumf“ završila u Urgentnom centru u Kragujevcu.

Majstorovićeva se tada predozirala popivši veliku dozu lekova za spavanje. Posle obavljene blage detoksikacije, mlada pevačica je puštena na kućno lečenje. Iako se dosta spekulisalo oko razloga zbog kojih je Milica odlučila da digne ruku na sebe, najčešće su se mogle čuti priče da je to uradila zbog toga što njena izdavačka kuća nije želela da joj objavi album.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player