Milena: Udaću se za Nemanju iz inata!
0 komentara

Objavljeno 27.04.2010 u 10:02

Milena Ćeranić je, nakon što se pomirila sa dečkom Nemanjom Stevanovićem, osula paljbu po njihovim bivšim ljubavima Dragani i Vladi. Pošto je ubedila Nemanju da se nije ljubila sa Vladom, poverila se Mirjani da joj smeta što se Dragana sve vreme njihove svađe smeškala.

nemanja milena pomirenje Milena: Udaću se za Nemanju iz inata!

- Ima da joj razvučem osmeh od uveta do uveta, pa će joj biti zabavno kada se udam za Nemanju! Ja sam bila korektna prema njoj, čak sam i Nemanji rekla da se pred njom ne ljubimo, a ona mi se sad licemerno smeška. A Vlada mi se smišljeno udvara i hoće da stekne popularnost preko mog i Nemanjinog imena – siktala je Milena.

Mirjana je bezuspešno pokušavala da smiri razbesnelu Milenu. Kasnije im se pridružio Nemanja, koji je svojoj dragoj rekao da joj veruje i da je siguran da Vlada laže da su se poljubili.

- Ovde je Gagi najbolje jer gleda svog bivšeg dečka, koji ju je ostavio, kako se svađa sa sadašnjom devojkom – dodao je Stevanović na „račun” svoje bivše.

Dragana je istakla da je u čitavoj situaciji Nemanja previše naivan i slep zbog zaljubljenosti. Nekoliko sati kasnije, Milena se obratila svim farmerima.

- Niko neće stati na put mojoj sreći, javno se izvinjavam Nemanji i njegovim roditeljima zbog ponašanja. A ti, Vlado, ne gradi svoje ime preko mojih leđa – rekla je Milena voditelju, koji je njoj i Nemanji poželeo sve najbolje u budućnosti.

U zadatku „svadba” Nemanja i Milena su mladenci, pa farmeri očekuju burnu prvu bračnu noć.

Izvor:Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player