Markova devojka prati Farmu sa osmehom na licu!
0 komentara

Objavljeno 14.11.2009 u 12:48

Mladi pevač Marko Đurovski koji je imao zadatak da se udvara misici Sandri nedavno je otkrio da bi u slučaju da nema devojku voleo da spava sa plavom farmerkom. Iako je veoma blizak sa Sandrom sa kojom često šapuće, leži u krevetu, masira je itd. njegov rođeni brat, popularni fudbaler Mario Đurovski kaže da od te veze nema ništa te da je sve to najverovatnije samo predstava kako bi se podigla gledanost.

- Marko nikada ne bi prevario devojku sa Sandrom. On i njegova devojka Marija se vole i sve je okej s njima. Ona mu veruje i ništa se u njihovom odnosu nije promenilo. Čujem se sa njom često, ona svakodnevno prati Farmu sa velikim osmehom na licu. Naravno da joj Marko nedostaje – kaže  Mario Đurovski.

marko i mario djurovski1 Markova devojka prati Farmu sa osmehom na licu!

Fudbaler smatra da je odnos misice Sandre i Marka dobro izrežirana predstava.
- Činjenica je da među njima ne postoji ništa i da su to samo priče. Mi smo svi svesni da je drugačije nama koji ih gledamo i njima koji žive tamo. Kada zaokružimo celu priču sto odsto sam siguran da svi oni tamo manje više imaju neke zadatke i možda se u nekim situacijama ponašaju loše zato što dobijaju naredbe od produkcije. Stalno prave neke fore da bi šou bio gledan – smatra Mario koji ističe da se njegov brat sasvim prirodno i normalno ponaša, te da je pored Sandre sasvim okej i sa svim ostalim ženama.
- Marko se u kući ponaša sasvim normalno, i stvarno sam zadovoljan i ponosan na njega. Oni se fino zabavljaju i sve je to jedna lepa predstava za gledaoce – kaže Mario. On tvrdi da Sandra nikako nije Markov tip devojke:
- Iza tih reči čvrsto stojim, poznajem ga i nema promil šanse da se bilo šta desi među njima – siguran je on.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player