Mariza po četvrti put oduševila beogradsku publiku
0 komentara

Objavljeno 11.04.2010 u 13:06

Portugalska fado pevačica Mariza u sinoć je na svom četvrtom koncertu u Beogradu u poslednjih pet godina ponovo pevala pred punim Sava centrom, iz kojeg je posledva časa ispraćena ovacijama.

mariza Mariza po četvrti put oduševila beogradsku publiku

Trenutno vodeća svetska pevačica fada, specifične portugalske tradicionalne muzike koju karakterišu tuga, bol i seta, povratak u Sava centar, gde je pevala 2005, 2006. i 2008. godine, iskoristila je da se toplo zahvali srpskoj publici na gostoprimstvu.

“Imam izuzetno zadovoljstvo vratiti se u Beograd. Hvala, hvala, hvala…Tako sam srećna, ne možete zamisliti…svaki put kad pričam o Srbiji i o vama, srce mi se ispuni ljubavlju. Nemam reči da to opišem”, rekla je Mariza na početku koncerta nagrađena burnim aplazima.

Poslednjih godina sam dosta putovala svetom, pevala na raznim mestima, kojima se ponekad ne sećam imena, ali kad god mi pričaju o Beogradu setim se svih vas”, zahvaljivala se Mariza na toplom dočeku.

Mariza je sinoćnjim nastupom ponovo pokazala da je, uz izuzetnu duhovitost i sposobnost da pokrene publiku sitnim trikovima, prvorazredna pevačica, koja ulazi u sve pesme sa mnogo emocija, ne štedeći glas.

Za iskrenost u izvedbi Mariza je posle bisa nagrađena gromoglasnim ovacijama čitave dvorane. I nakon završetka koncerta, većina posetilaca koncerta je i dalje stajala na svojim mestima u nadi da će se Portugalka vratiti još jednom pred njih.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player