Marija Šerifović postaje kompozitor, prva pesma ide Ceci
0 komentara

Objavljeno 10.07.2010 u 12:39

Marija Šerifović nedavno je otvorila muzički studio u kome želi da se oproba i kao autor, a jedan od prvih kolega za koga priprema pesmu je Ceca Ražnatović. Studio je nastajao u periodu priprema koncerta u „Areni“, tako da su joj te dve stvari činile veliko zadovoljstvo.

marija serifovic2 Marija Šerifović postaje kompozitor, prva pesma ide Ceci
- Veoma sam zadovoljna što sam otvorila svoj studio kako bih se oprobala u stvaranju muzike. Oduvek sam maštala da muzici priđem iz svih uglova jer je to moja sfera interesovanja i zadovoljstva. Samu sebe sam iznenadila time da mi neočekivano dobro ide, ali će o tome ipak suditi oni kojima će moje pesme biti izbor i na čijim će se albumima naći – kaže Marija.

U proteklih nekoliko meseci Marija je vredno radi u studiju, a tako su nastale pesme koje su, kako Marija kaže, iznenadile i nju i sve koji su ih preslušali. Jedna od pesama već je u rukama Svetlane Ražnatović.

- Pesma je nastala nekako spontano. Ni sada ne mogu da opišem zadovoljstvo i radost što je moja prva pesma završila u rukama velike zvezde i moje velike prijateljice. Marina Tucaković već radi na tekstu a ja sam svoj deo posla sa zadovoljstvom obavila – kaže Marija.

Pobednica „Evrovizije“ je nastavila sa radom i na drugim pesmama. Njen studio radi punom parom, pa je ugostila i zaintrigirala svojim talentom mnoge kolege – Sašu Matića, Nikolu Rokvića…

marija serifovic12 Marija Šerifović postaje kompozitor, prva pesma ide Ceci

- Probila sam led prvom pesmom, time sam sebi pokazala da sam i za to talentovana. Tim motivom vođena, nekako se sada pesme nižu jedna za drugom. U pregovorima sam sa Sašom Matićem i Nikolom Rokvićem, koji su onim što sam im ponudila veoma zadovoljni.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player