Marija Šerifović održala sjajan koncert u Areni!
0 komentara

Objavljeno 13.05.2010 u 14:27

Evrovizijska pobednica Marija Šerifović sinoć je svojim fanovima priredila spektakularni koncert u Beogradskoj areni.

marija serifovic1 Marija Šerifović održala sjajan koncert u Areni!

Pevačica koja je svojim glasom osvojila Evropu, Marija Šerifović, prošle večeri se dokazala i pred domaćom publikom održavši fenomenalan nastup pred deset hiljada ljudi u Beogradskoj areni.

Uprkos kašnjenju zbog povrede na generalnoj probi, proslavljena pevačica je u prvom delu programa oduševila posetioce pojaviši se u kiltu, koji je već postao njen zaštitni znak.

Tokom prve pauze, publiku je obradovao naš ovogodišnji evrovizijski predstavnik Milan Stanković, a tokom druge kralj splavova Dženan Lončarević.

marija serifovic11 Marija Šerifović održala sjajan koncert u Areni!

Kao specijalni gost pojavio se Marijin polubrat Danijel Pavlović, uz čiju klavirsku pratnju je izvela pesmu More duboko. Iako je nastup trajao više od dva sata, pevačica je bila primorana da pred na sav glas raspevanom publikom održi i bis.

Mariju su, osim majke Verice, oca Rajka i bivšeg menadžera Saše Mirkovića, iz publike podržale i mnogobrojne zvezde domaćeg džet-seta, kao što su Svetlana Ceca Ražnatović, Džej, Kristina i Nataša Bekvalac, Leontina i Filip Pat, Tijana Dapčević, Ogi Radivojević, Viki Miljković, Sinan Sakić, Miroljub Kemiš, Zlata Petrović i mnogi drugi.

Izvor: Story.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player