Madona bodri kabaliste u Srbiji
0 komentara

Objavljeno 23.08.2009 u 15:57
Kraljica popa Madona (51), koja u Beograd stiže u nedelju uveče, po pisanju inostranih medija, planira da se u Beogradu sretne sa članovima ogranka kabala učenja u Srbiji!madona Madona bodri kabaliste u Srbiji

To bi moglo da se desi iste večeri po dolasku u glavni grad Srbije ili na dan koncerta tokom ranog poslepodneva.
Nije poznato koliko pripadnika ima ovo judaističko učenje u Srbiji, ali se smatra da je među manje razvijenim. Dolazak Madone kao najpoznatijeg svetskog pripadnika ove mistične struje svakako može doprineti da se ovo učenje populariše na ovim prostorima.
Tokom jučerašnjeg dana smo pokušali da kontaktiramo pripadnike kabale u Srbiji, ali niko nije odgovarao sa zvaničnog mejla koji je postavljen na njihovom sajtu.

Inače, Madona je zbog pripadnosti kabali pre neki dan na proslavi svog 51. rođendana rasplakala svog dečka Jesusa Luza (22) jer nije htela da nosi njegov poklon. U pitanju je set južnoameričkih narukvica koje navodno donose sreću, ali čije nošenje brane pravila kabale. Sa željom da se iskupi svom mladom ljubavniku, Madona ga je strasno poljubila pred svim gostima, rekavši da je on ljubav njenog života.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player