Ljubav posle Farme:Nigor i Marijana Grgić u vezi!
0 komentara

Objavljeno 05.02.2010 u 13:38

Bivši učesnici „Farme” Marijana Grgić i Igor Lazić započeli su ljubavnu vezu po završetku rijaliti-šoua! Ovu strogo čuvanu tajnu otkrio je njihov bivši cimer sa Pinkovog seoskog imanja Sale Jovanović u svojoj knjizi „Sve tajne Farme”.

igor lazic nigor Ljubav posle Farme:Nigor i Marijana Grgić u vezi!

Kako se navodi u knjizi, prve simpatije između crnogorskog šoumena i aktuelne mis Vojvodine pojavile su se tokom njihovog boravka na „Farmi” – njih dvoje uživali su u dugim razgovorima i toplim pogledima. Kada je Maričuji zbog bolesti napustila „Farmu”, Nigor je nikada više nije pomenuo pred ostalim ukućanima, ali je potajno razmišljao o njihovom susretu na „slobodi”.

marijana grgić Ljubav posle Farme:Nigor i Marijana Grgić u vezi!

Marijana je sačekala Nigora u studiju u Šimanovcima i posle finalne emisije bila je jedna od prvih koja mu je čestitala na osvojenom drugom mestu. Romansa se nastavila vrlo brzo, ali ono što je bivšem „montenigersu” predstavljalo najveći problem jeste činjenica da ga je posle finala sačekala i devojka Suzana, sa kojom je počeo vezu pre ulaska u „Farmu”.

nIstovremeno, Marijana je raskinula sa dečkom, a njen prvi „bliski” susret sa Nigorom desio se početkom januara u Beogradu. Tada su potpuno odlepili jedno za drugim.

S druge strane, Nigor i Marijana za Press tvrde da su samo prijatelji.
- Nigor i ja smo postali dobri prijatelji. On je beskrajno dobar, šarmantan i duhovit, ali nismo u vezi. Istina je da se viđam sa njim kada dođem u Beograd, ali viđam se i sa drugim farmerima. Jednostavno, Nigor nije moj tip muškarca – rekla je kroz zagonetni osmeh Marijana, dok je Nigor bio izričit da sa misicom ne deli postelju:

- To je smešno! Moju devojku Suzanu možete da pitate s kim sam u vezi – poručio je Nigor.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player