Lepa Brena: Beauty Queens su moji novi prateći vokali!
0 komentara

Objavljeno 31.03.2010 u 13:14

Folk diva Lepa Brena je nakon prekida saradnje sa Aleksandrom Milićem Milijem promenila i bend koji će je ubuduće pratiti. Ona je lično učestvovala u odabiru svakog muzičara, što je rezultiralo time da sada, kako sama tvrdi, ima najbolji bend na Balkanu.

brena v Lepa Brena: Beauty Queens su moji novi prateći vokali!

- U pitanju je drugačiji koncept, u bendu sviraju magistri muzike, dok su bekvokali  članice grupe Beauty Queens. Mislim da svako ko se profesionalno bavi muzikom zna da postoji momenat kada je potrebno da saradnici budu ljudi koji odgovaraju vašem senzibilitetu. Uveliko radimo probe, producent je Kiki Čaušević i veoma nam je važno da dišemo istim muzičkim ritmom. Želimo da publici ponudimo novi muzički izraz – kaže Brena i dodaje:
- Ko želi da napreduje, mora da bude spreman na promene, spreman da usavršava sebe. Muzika je takva da nema načina da se vi ili vaš rad dopadne ljudima ukoliko niste spremni da se menjate na bolje.

Turneju „Uđi slobodno“ Brena nastavlja sa novim bendom, a pripremljeni su i novi aranžmani pesama koje je publika ocenila kao svoje favorite na nastupima.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player