Kusta diže spomenik Džoniju Depu
0 komentara

Objavljeno 02.10.2009 u 17:00

Slavni režiser sagradiće statuu holivudskog glumca na Mećavniku.

Jack Sparrow Kusta diže spomenik Džoniju Depu

Džoni Dep u ulozi Džek Speroua u filmu "Pirati sa Kariba"

Nakon filmskih junaka Rokija i Brusa Lija, u Srbiji će svoj spomenik dobiti još jedna holivudska zvezda! Naš proslavljeni režiser, Emir Kusturica,  sagradiće na Mećavniku statuu svog dobrog prijatelja i saradnika Džonija Depa!

Kusta će već narednih dana početi sa realizacijom ove ideje, a plan je da spomenik bude gotov do januara, odnosno do sledećeg filmskog festivala „Kustendorf“.

Kako nam je potvrdio i sam režiser, spomenik će biti u prirodnoj veličini (176 centimetara), a glumac će na sebi imati garderobu iz filmskog hita „Pirati sa Kariba“:
- Javio sam Džoniju da mu dižem spomenik i on se oduševio tom idejom! Pitao sam ga da mi da svoje mere, kako bismo mu što verodostojnije odali počast. I mogu vam reći da mi je svoje dimenzije ispričao do detalja, ali ne smem sve da vam otkrivam jer će žene posrnuti kad čuju – kaže vickasti Kusturica.

Inače, holivudska zvezda će lično otkriti svoj spomenik kada početkom sledeće godine dođe u Srbiju: – Dep dolazi u januaru na „Kustendorf“ kao specijalni gost tako da će prisustvovati ceremoniji otkrivanja svog spomenika – zaključuje režiser.
Kusturica i Dep prvi put su sarađivali 1993. godine u filmu „Arizona dream“ , a u skorije vreme treba da počnu sa radom na ostvarenju „Pančo Vilja“.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player