Ko su srpski plejboji?
0 komentara

Objavljeno 25.10.2009 u 10:09

Toliko često menjaju devojke da ni tabliodi ne mogu to da isprate. Naše kazanove uglavnom su sportisti, manekeni i bogati naslednici.

Ovih dana u centru pažnje je maneken Vladimir Cvetković, koji je, bar prema pisanju medija, novi izabranik Cece Ražnatović. Pre Cece, poznat je i kao dečko Ksenije Pajčin, Katarine Ostojić Kaje i Aleksandre Meljničenko (eks Nikolić).

marko jaric Ko su srpski plejboji?

Marko Jarić

Sada već bivši veliki plejboj Marko Jarić, skrasio se uz brazilsku manekenku Andrijanu Limu. Bilo je priče i da je imao avanturu sa hrvatskom lepoticom Ninom Morić, Anom Nikolić, Sindi,  Elizabetom Kanalis, Elenom Rogožina…

Pre nego što se smirio kraj zanosne grčke manekenke Aleke Kamile,  Peđa Stojaković je važio za najpoželjnijeg srpskog neženju. Zabavljao se sa Jelenom Jakovljević, a na ol-star vikendu NBA lige u njegovoj loži pojavila se Ceca.

Rukometaš Petar Kapisoda bio je sa misicama, manekenkama i pevačicama dok se vaterpolista Aleksandar Šapić, srpski kazanova može pohvaliti dugom listom bivših devojaka.  Plejbojevske boje među teniserima brani i Janko Tipsarević dok se fudbaler Zvezde Nikola Lazetić često zbog „ljubavnih neprilika” nalazio na naslovnim stranama tabloida.

Lazetic Tipsarevic Kapisoda Ko su srpski plejboji?

Lazetić, Tipsarević, Kapisoda

Najveći udeo u plejbojevskom kolaču imaju popularno nazvani bogati naslednici. Kao bomba letos je odjeknula vest da je Marko Mišković, sin Miroslava Miškovića i bivši potpredsednik Crvene zvezde, uslikan sa zgodnom plavušom na jahti na Hvaru.

marko miskovic1 Ko su srpski plejboji?

Marko Mišković

Poznavaoci estradnih prilika složiće se da su neprikosnoveni plejboji s početka ovog veka bio rukometaš Vlada Mandić. On je uspešno nastavio tamo gde je Kapisoda stao, i to po istom receptu – manekenke, misice, pevačice… Period mirne ljubavi usledio je kada je započeo romansu s Kristinom Bekvalac, sestrom Nataše Bekvalac. Ova priča nije doživela hepiend jer su u nekoliko navrata raskidali, a uzrok je navodno bila pevačica Jelena Jevremović, ćerka Mikija Jevremovića.

I Filip Živojinović, sin Bobe Živojinovića iz prvog braka, stasao je u zavodnika. Iako tvrdi da je veran manekenki Sofiji Milošević, pričalo se da je u vezi sa Svetlanom Ražnatović.

1filip Ko su srpski plejboji?

Filip Zivojinović

Među top srpske zavodnike spada i Bane Vučelić, sin Milorada Vučelića. Njega su dovodili u vezu sa pevačicom Anom Nikolić. Međutim, kao i većinu svojih veza, Ana je negirala i ovu. Voditeljka Sandra Drašković takođe nikada nije htela javno da govori o vezi sa Vučelićem juniorom.

bane vucelic Ko su srpski plejboji?

Bane Vučelić

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player