Ko su dobitnici Oskara popularnosti za 2009?
0 komentara

Objavljeno 28.12.2009 u 20:45

Čuvena nagrada Oskar popularnosti vratila se na staze stare slave od kada je ove godine organizaciju preuzeo magazin “Puls”.

U ovoj, drugoj nedelji trke za Oskarom popularnosti, koji se dodeljuje tako što publika glasa za najpopularnije ličnosti u 2009. godini, došlo je do brojnih iznenađenja.

Nagrade koje dodeljuje publika u osamnaest različitih oblasti, naći će se 9. februara, na svečanoj gala večeri uručenja ovog priznanja, u rukama onih koji dobiju najveći broj glasova svojih fanova.

ranjeniorao Ko su dobitnici Oskara popularnosti za 2009?

U kategoriji za film godine se na prvom mestu iz dana u dan smenjuju “Turneja”, “Beogradski fantom” i “Ranjeni orao”, ali zasad blago prednjači Markovićeva ratna drama.

Serijska verzija “Ranjenog orla” sada je ozbiljno ugrožena ostvarenjem “Moj rođak sa sela”, dok su najpopularnije televizijske emisije “Sasvim prirodno” Jovana Memedovića i “Fajront republika” Zorana Kesića.

fajront republika Ko su dobitnici Oskara popularnosti za 2009?

Među glumicama ubedljivo vodi Sloboda Mićalović, a iza nje su Anica Dobra i Katarina Radivojević.

Na tabeli za sportistkinju godine vodi se mrtva trka između Nađe Higl i Jelene Janković, a kod sportista je Novak Đoković na ubedljivom prvom mestu ispred Milorada Čavića i Nemanje Vidića.

Pop pevačica sa najviše fanova je Aleksandra Radović, koja je iza sebe ostavila Mariju Šerifović i Natašu Bekvalac. Kad je reč o pop pevačima, tu vodi Zdravko Čolić, na drugom mestu je Vlado Georgiev, na trećem Željko Joksimović, čija je devojka za dlaku iza prvoplasiranog TV lica godine Ognjena Amidžića, a zasad ispred Brankice Stanković.

ognjen amidzic novak djokovic Ko su dobitnici Oskara popularnosti za 2009?

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player