Ko je novi dečko Sandre Obradović?
0 komentara

Objavljeno 10.05.2010 u 11:50

Bivša farmerka i voditeljka emisije „Ništa za sakriti” Sandra Obradović uživa u strasnoj romansi sa „zvezdom Granda” Slobodanom Vasićem.

sandra obradovic1 Ko je novi dečko Sandre Obradović?

Sandra i Sloba su se upoznali krajem januara, kada je zgodna voditeljka u jednom beogradskom klubu priredila žurku povodom završetka „Farme”.

Njih dvoje su tada razmenili brojeve mobilnih telefona i počeli intenzivno da se druže, da bi početkom aprila započeli romansu.

- Sandra i Sloba su se upoznali na njenoj žurki preko zajedničkih prijatelja koji su doveli mladog grandovca i već tada su se osetile prve simpatije – navodi sagovornik blizak atraktivnom paru, i dodaje:

- Razmenili su brojeve telefona i već sutradan su se čuli i tako započeli prijateljstvo koje je pre mesec dana preraslo u vezu. Oni zasad to skrivaju od javnosti, jer nisu od onih javnih ličnosti koje žele da svoju intimu dele sa svima. Međutim, tokom prvomajskih praznika njihova veza je otkrivena, jer su viđeni kako razmenjuju nežnosti prvo na Zlatiboru, a potom i na Kopaoniku. Veoma su srećni i zaljubljeni. Sve slobodno vreme provode zajedno.

Kako smo saznali, novopečeni par je na Kopaoniku odseo u luksuznom hotelu „Grand” i većinu vremena provodio u apartmanu, sauni i na bazenu. Nakratko su viđeni i u večernjim šetnjama, kada su delovali prilično zaljubljeno.

slobodan vasic Ko je novi dečko Sandre Obradović?

Sandra Obradović nije želela ni da potvrdi, ali ni da demantuje da je u vezi sa Vasićem.

- Istina je da smo Sloba i ja bili na Zlatiboru i Kopaoniku, ali ne želim da u medijima komentarišem naš odnos. Dovoljno je što ću reci da sam u ovom trenutku jako ispunjena i srećna – rekla je kroz osmeh Sandra.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player