Ko je nova voditeljka VIP Velikog brata?!
0 komentara

Objavljeno 15.01.2010 u 12:20

ivana skoric1 Ko je nova voditeljka VIP Velikog brata?!Ivana Škorić, manekenka i bivša učesnica VIP Velikog brata” najverovatnije će voditi četvrti serijal popularnog rijaliti-šoua, koji će od 30. januara emitovati TV Pink. Kako Press saznaje, Ivana je pregovarala sa producentima šoua, ali još uvek nije potpisala ugovor o saradnji.

- Posle učešća u Velikom bratu u martu 2009, Ivana je postala bliska sa producentima šoua. Još tada je izjavila da bi manekensku karijeru rado zamenila voditeljskom. Producenti smatraju da bi ona bila pravo voditeljsko osveženje u novom VIP serijalu, pa sa njom pregovaraju o saradnji, ali još ništa nisu precizirali – zaključuje sagovornik blizak Škorićevoj.

Ivana  kaže da bi sa zadovoljstvom prihvatila ovaj poslovni angažman.

- Otkad sam učestvovala u VB-u, osećam se kao deo tima produkcije „Emoušn”. Još nisam razgovarala oko mog eventualnog angažmana kao voditeljke VIP Velikog brata, ali rado bih prihvatila tu ponudu – rekla je Škorićeva.

Rijaliti šou Veliki brat do sada su vodili Ana Mihajlovski, Milan Kalinić, Irina Radović, Marijana Mićić i Dragan Marinković Maca.

Izvor:Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player