Ko je nova ljubav Samante Džons?!
0 komentara

Objavljeno 13.10.2009 u 12:13

Bivši Mister Hrvatske i sveta Filip Kleva u drugom delu popularnog filma “Seks i grad”  glumi mladića za kojim poludi seksepilna, otvorena i fatalna Samanta.

filip kleva Ko je nova ljubav Samante Džons?!

 Kleva za Kim Katral koja glumi Smantu,  kaže da  izgleda odlično, a Mistera je oborila s nogu u Broklinu, prilikom snimanja scena u kojima se on pojavljuje.

Filipove glumačke sposobnosti hrvatska publika  je imala priliku videti u serijama “Zabranjena ljubav”, “Villa Maria” te “Obični ljudi”.

I dok veliki broj domaćih glumaca sanja o visokobudžetnim produkcijama i holivudskoj slavi, Kleva je odlučio da realizuje svoj san,  odletio je u Njujork, upisao školu za film i televiziju, koja je u vlasništvu Džulije Roberts i otišao na casting za “Seks i grad”.

filip kleva1 Ko je nova ljubav Samante Džons?!

“Bilo je toliko ljudi na castingu da je preko celih ulica i avenija bila kolona. Čekao sam tri sata kako bih uopšte ušao u tu zgradu, a onda mi je prišla jedna od agenata i upitala me čije korene imam. Zatim sam joj rekao da mi je mama Hrvatica, a tata Italijan i onda mi je rekla da sam joj jako zgodan i da je jako iznenađena”, ispričao nam je nakon castinga Filip koji je već tada Samantu izdvajao kao svoj najdraži lik, ujedno i tip žene koji mu se sviđa.

Izvor: Index.hr

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player