Ko je isekao štiklu?
0 komentara

Objavljeno 30.11.2009 u 11:57

Nova misterija na Farmi, ko je isekao štiklu sa čizme Maje Nikolić, izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno zbog sumnje ove takmičarke da iza „zločina“ stoji zadruga!

maja nikolic1 Ko je isekao štiklu?

Iako je više farmera učestvovalo u ovoj zaveri, „obarač“ je povukla Marina Perazić!

- Sve je poteklo od Sašine pretnje od pre nekoliko nedelja da će Maji iseći sve štikle, pa će ova morati da „ćopa kao ćurka“. Činjenica je da takmičare užasno nervira zvuk Majinih štiklica kojima danonoćno namerno lupka po kući, pa su konačno rešili da joj stanu na put. Grupica, koju je predvodio takozvani kuhinjski klan, okupila se i došla na ideju da Sašine pretnje sprovede u delo. I dok su se ostali snebivali da se late testere, Marina je odlučila da bude harambaša i isekla je štiklu Majine čizme!

marina perazivc Ko je isekao štiklu?

Postoji čak i snimak te akcije, ali produkcija je odlučila da još neko vreme gledaoce drži u neizvesnosti – priča  dobro obavešteni izvor, blizak producentima Farme.

Zanimljivo je da je tokom rasprave o aferi „štikla“ Marina bila posebno začuđena Majinom tvrdnjom „da ona zna ko je to uradio“:
- Marina, sigurna sam da ti verovatno znaš ko je to uradio – na šta se Perazićeva brecnula:
- Šta ti to znači „da ja možda znam“?! Ili znam ili ne znam – odgovorila je nekadašnja seks bomba, posle čega su se gotovo svi farmeri dobrovoljno prijavili kao počinioci.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player