Kejt Hadson preotima dečka Ani Ivanović
0 komentara

Objavljeno 06.04.2010 u 12:49

Holivudska glumica Kejt Hadson ponovo je bacila oko na golfera Adama Skota, dečka naše teniserke Ane Ivanović, s kojim je bila u kratkoj vezi pre nego što su Adam i Ana započeli svoju romansu.

 Kejt Hadson preotima dečka Ani Ivanović

Naime, američki mediji ovih dana prenose da je lepa glumica nakon raskida sa bejzbol zvezdom Aleksom Rodrigezom krenula u pravi pohod na muški rod, te da se istovremeno viđa sa više muškaraca. Kejt Hadson navodno je obnovila kontakt sa poznatim australijskim golferom Adamom Skotom još dok je bila u vezi sa Rodrigezom, ali je njihovo intenzivno druženje počelo nedavno. Hadsonova i Skot su se upoznali krajem 2008, početkom prošle godine započeli su i ljubavnu vezu, a njihove zajedničke fotografije sa letovanja na Havajima preplavile su medije.

adam scott Kejt Hadson preotima dečka Ani Ivanović

Veza glumice i golfera bila je kratkog daha, budući da je Skot ubrzo upoznao našu teniserku Anu Ivanović tokom snimanja reklamne kampanje za „roleks“ u Australiji. S druge strane, pokazalo se i da Hadsonova ne pati za atraktivnim Australijancem već da uživa u zagrljaju zvezde američkog bejzbola Aleksa Rodrigeza. Međutim, ima i onih koji tvrde da se Kejt paralelno viđala sa obojicom sportista.

- Viđala se bez obaveze i sa Aleksom i sa Adamom u isto vreme, ali kada je raskinula sa Adamom, njena veza sa Rodrigezom je postala ozbiljna. Nedavno je obnovila kontakt sa Adamom dok je boravila u Los Anđelesu i od tada se ponovo viđaju. Njih dvoje su se oduvek dobro slagali – izjavio je izvor blizak glumici.

Adam Skot se za sada ne izjašnjava o spekulacijama vezanim za Kejt Hadson, a retke izjave koje je davao o svom ljubavnom životu u poslednje vreme odnosile su se isključivo na jačanje njegove veze sa Anom Ivanović.
- Ana i ja delimo puno toga. Ona je gledala kako patim tokom cele godine, a i ja sam gledao kako se ona muči, takođe. Siguran sam da nas je to još više zbližilo i učinilo jačim – rekao je Skot jednom prilikom.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player