Katarina Vučetić menja Ninu Radulović!
0 komentara

Objavljeno 11.12.2010 u 23:46

Manekenka i aktuelna učesnica rijalitija „VIP Survajver” Katarina Vučetić uskoro bi trebalo da se oproba u voditeljskim vodama. Naime, atraktivna crnka posle Nove godine planira da vodi emisiju „Ekskluziv”, koja se od jeseni emituje na Prvoj srpskoj televiziji! Katarina će zameniti voditeljku Ninu Radulović, koja uskoro odlazi na trudničko bolovanje.

katarina1 Katarina Vučetić menja Ninu Radulović!

Prema rečima našeg sagovornika, najlepša učesnica „Survajevera” zbog voditeljskog angažmana moraće da pohađa časove dikcije, s obzirom na to da ima problema sa akcentom.

- Katarina bi trebalo da zameni Ninu i to su na zajedničkom sastanku dogovorili čelni ljudi TV Prve i „Vižn tima”, koji radi „Survajver”. Katarina bi trebalo da zameni trudnu Ninu, koja će u aprilu postati majka. Inače, ona se pokazala kao jako dobra u „Survajveru” i to je jedan od glavnih razloga zbog kojeg će biti angažovana u emisiji koja se bavi životom slavnih ličnosti u Srbiji i svetu. Koliko znam, da bi savladala dikciju, Katarina bi trebalo ovih dana da počne sa pohađanjem časova kako bi u što kraćem roku bila spremna da stane pred kamere – navodi naš sagovornik.

Dok Katarina Vučetić nije želela da potvrdi našu informaciju, Nina Radulović je rekla da se sa televizije povlači u martu.

nina radulovic1 Katarina Vučetić menja Ninu Radulović!
- Osećam se odlično i ne vidim zbog čega ne bih radila. Logično je da u jednom trenutku odem na trudničko, a ako sve bude okej, ja sam to planirala u martu, mesecu pred sam porođaj. Inače, ne znam ko će umesto mene voditi emisiju niti trenutno razmišljam o tome – prokomentarisala je Nina.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player