Katarina Kočetova oduševila žiri šoua “Ja imam talenat”
0 komentara

Objavljeno 29.09.2009 u 10:36

Katarina Kočetova, osmogodišnja devojčica koja odnedavno živi u Beogradu, oduševila je tročlani žiri šoua „Ja imam talenat” sinoć u drugoj kvalifikacionoj epizodi.

katarina kocetova Katarina Kočetova oduševila žiri šoua Ja imam talenat

Katarina je rođena u Kijevu u Ukrajini, gde je njena mama Ksenija iz rodnog Kragujevca otišla na školovanje u muzičku akademiju i tu upoznala svog supruga, poznatog ukrajinskog saksofonistu Maksima Kočetova.

- Katarina je rođena u Kijevu, gde smo suprug i ja živeli do 2006. godine. Vratili smo se u Srbiju jer smo smatrali da smo u Ukrajini oboje dostigli vrhunac u karijeri. Svi u porodici smo muzičari, ja sam završila violinu i već sedam godina se bavim pevanjem, a moj suprug je saksofonista, tako da je Katarina muzički talenat nasledila od oboje – priča Ksenija Kočetova i dodaje da je Katarina svoj talenta pokazala još u najranijem uzrastu.

- Katarina je bukvalno od rođenja u muzičkom svetu jer smo je vodili svuda sa sobom, kako na koncerte i nastupe tako i na ostala događanja – kaže Katarinina mama i objašnjava da je ona sama želela da se prijavi za šou „Ja imam talenat”.
- Ona je pratila i američku i britansku verziju šoua „Ja imam talenat” i jedva je dočekala da se i kod nas pojavi tako nešto. Ona potpuno uživa u svemu tome – ističe Ksenija.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player