Kako su se Marija Kilibarda i Irina Radović provele u Parizu?
0 komentara

Objavljeno 06.06.2010 u 10:30

Televizijske voditeljke Irina Radović i Marija Kilibarda nedavno su posetile Pariz, gde su boravile kod drugarice Nataše Milovanović, koleginice iz vremena kada su sve tri radile na “Trećem kanalu“.

marija kilibarda irina Kako su se Marija Kilibarda i Irina Radović provele u Parizu?

“Zbog Final four Evrolige, gde se plasirao i naš košarkaški klub Partizan, boravile smo u gradu svetlosti. Budući da smo imale odličnog vodiča, našu prijateljicu Natašu, konačno sam zavolela ovaj grad. Iako je jedna od najlepših evropskih metropola, sa čuvenim sirevima i najboljim vinima, osećala sam odbojnost zbog poznate neljubaznosti Parižana, kao i činjenice da nerado pričaju engleski” – kaže Marija.

“Ipak, uz pomoć Nataše, koja živi na Bastilji, u samom centru Pariza, ovog puta sam dobila ‘insajdersko’ upoznavanje grada. Moram da napomenem da su svi bili iznenađeni koliku podršku navijača je imao Partizan. Skoro sat posle izgubljene utakmice nastavili smo da skandiramo, pa je prvi put u javnosti više pažnje posvećeno klubu koji je izgubio nego šampionu”, dodaje Marija, koja će uskoro objaviti svoj DVD “M power“ sa vežbama za oblikovanje tela.

marija kilibarda3 foto nena if Kako su se Marija Kilibarda i Irina Radović provele u Parizu?

Irina Radović, voditeljka produkcijske kuće “Emotion“, ne deli Marijinu strast prema sportu, pa je vreme koje je vatrena navijačica Partizana provela na utakmicama Irina utrošila na šoping:

“Za samo sto evra ćerki Iskri kupila sam garderobu za leto, a i sebe sam obradovala nekim sitnicama. Ipak, najlepše sam se provela prilikom noćnih izlazaka, budući da godinu i po, koliko ima moja kćerka, nisam uopšte izlazila. Čini mi se da sam sada nadoknadila propušteno, jer nikada nisam izlazila pet noći zaredom i ostajala do pet ujutru. Iako mi je ovo četvrta poseta Parizu, ovaj put sam se najlepše provela. Svakodnevno smo sretale poznate Beograđane na ulicama francuske prestonice”.

irina radovic1 Kako su se Marija Kilibarda i Irina Radović provele u Parizu?

Ona takođe kaže: “Bili smo u najpopularnijem kafiću ‘La Perla’, koji je prepun posetilaca iako nema muzike, što je neobično. Đuskala sam u poznatoj diskoteci ‘Larg’, a zauvek ćemo pamtiti kafić na Šanzelizeu gde smo tri kafe platile dvadeset osam evra. Posle su nam rekli da je tu Nikolas Sarkozi organizovao zabave, pa nam je bilo lakše što smo preplatile crni napitak. Posetili smo i kafe ‘La Flor’, koji je čuven po tome što ga redovno posećuje Sofija Loren. U pauzama kupovine i šetnje, jela sam flambirane palačinke i sireve i pila divno vino”, sumirala je svoje utiske Irina.

Izvor: Svet.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player