Kako se Nole zabavljao sa Ivanom Kukrić?
0 komentara

Objavljeno 30.03.2010 u 16:02

Naš teniser Novak Đoković nije mnogo tugovao nakon što je posle poraza od Olivijea Rohusa ispao sa turnira „Soni Erikson” u Majamiju, te se tokom vikenda dao u provod sa prijateljima.

Naime, Đoković je prisustvovao luksuznoj rođendanskoj proslavi biznismena Amira Beneša, na kojoj su mu društvo pravili srpska manekenka Ivana Kukrić i predsednik Teniskog saveza Srbije Boba Živojinović.

nole3 Kako se Nole zabavljao sa Ivanom Kukrić?

Zanimljivo je da su neki američki mediji proglasili Ivanu Kukrić za novu devojku Novaka Đokovića, iako se zna da su Ivana i Nole odavno prijatelji, kao i da je teniser u višegodišnjoj vezi sa Jelenom Ristić.

nole1 Kako se Nole zabavljao sa Ivanom Kukrić?

Zabava kojoj je Nole prisustvovao organizovana je u subotu prvo u vili, a zatim i na slavljenikovoj jahti ukotvljenoj u luci Majamija.

Drugi teniser sveta je na proslavu došao u društvu Bobe Živojinovića, a na zakazano mesto su došli jahtom. Tog dana je vreme bilo izuzetno toplo, te su gotovo sve devojke koje su bile na zabavi bile samo u kupaćim kostimima, što je jedan od zaštitnih znakova Benešovih žurki. Zvanice su se zabavljale uz zvuke sambe i drugih latino plesova, a naš teniser je bio vidno raspoložen dok su ga mnogobrojne lepotice saletale sa svih strana.

Najupornija od njih bila je izvesna Karen, koja je u jednom trenutku sela Đokoviću u krilo, a zatim iskoristila priliku da izgrli slavnog tenisera i fotografiše se s njim. Američki mediji spekulišu da je nasrtljiva plavuša Karen nakon dužeg insistiranja uspela da od Đokovića dobije i broj telefona.

nole2 Kako se Nole zabavljao sa Ivanom Kukrić?

Naviknut da privlači pažnju pripadnica lepšeg pola, Nole je sve nasrtaje obožavateljki podneo stoički, sve vreme je bio izuzetno opušten, te je u nekom momentu, ponesen atmosferom – i zapevao.

Đoković je puno vremena proveo i razgovarajući sa poznatom manekenkom Ivanom Kukrić, koja već godinama uspešno radi i živi u Americi. Ivana je radila sa čuvenom brazilskom manekenkom Žizel Bundšen, zatim glumicom Hale Beri i bila zaštitno lice u reklamama za „Sony Playstation”.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player