Kako se Ceca i Cvele provode na Kipru?
0 komentara

Objavljeno 22.02.2010 u 15:05

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović vreme na Kipru, gde je početkom  prošle nedelje otputovala, provodi u romantičnim šetnjama s dečkom Vladimirom Cvetkovićem Cveletom, šopingu, krstarenju oko mondenskog mediteranskog ostrva i isprobavanju lokalnih specijaliteta.

 Kako se Ceca i Cvele provode na Kipru?

Protekli vikend zaljubljeni golupčići proveli su u prestonici Nikoziji, dok je Cecinu ulogu u kući preuzela njena sestra Lidija, koja je čuvala decu sa suprugom Predragom Ocokoljićem, fudbalerom kiparskog Onortozisa.

- Ovakav odmor mi je bio preko potreban i mogu vam reći da sam se uželela lepog vremena, čistog morskog vazduha, ali i prijatelja koje moja porodica i ja imamo na Kipru. Ovde je mentalitet ljudi sličan našem, hrana je takođe fenomenalna, pa su zadovoljeni svi moji uslovi da se osećam kao kod kuće – rekla je pevačica.

ceca cvele kipar2 Kako se Ceca i Cvele provode na Kipru?

Za razliku od njenog poslednjeg putovanja na Kipar, kada je dve od tri nedelje odmora zbog bolesti provela u krevetu, Ceca je ovog puta rešila da nadoknadi propušteno, pa je isplanirala obilazak Larnake, vodene vratolomije u najvećem akva parku, ali i posetu najpoznatijoj kiparskoj juvelirnici, sa ručno izrađenim nakitom od belog zlata.

Ko zna, možda Cvele stisne petlju pa odabere prsten za svoju dragu.


Izvor: Kurir-info.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player