Kako je Zdravko Čolić sa porodicom dočekao 2010.?
0 komentara

Objavljeno 06.01.2010 u 12:11

Doček Nove godine 2010. u spa hotelu „Novi Vinodolski” protekao je u znaku Zdravka Čolića, koji je svojim nastupom oduševio oko pet stotina probranih zvanica, a Čola je narednih nekoliko dana proveo u lepom hrvatskom gradiću, uživajući u igrama sa ćerkicama.

zdravko colic Kako je Zdravko Čolić sa porodicom dočekao 2010.?

Na koncertu 31. decembra u prvim redovima đuskale su Čoline ćerke Lara i Una sa svojim drugaricama. Čolini hitovi odmah su razgalili sve prisutne goste, u ponoć je priređen spektakularni vatromet, a jedan od vlasnika spa hotela Bruno Orešar uživao je sa društvom u jednom od separea.

Dan posle nastupa, Čola i Orešar su se sa brojnim prijateljima, među kojima je bilo najviše onih iz Splita, obreli u konobi „Lucija”. U konobi su proveli gotovo čitav dan uz pesmu i vino, neko je u jednom trenutku doneo gitaru i gosti su pevali dalmatinske pesme, sevdalinke, a pevač je pričao anegdote iz svoje bogate pevačke karijere.

zdravko colic11 Kako je Zdravko Čolić sa porodicom dočekao 2010.?

Drugog dana Nove godine Zdravko Čolić je sa porodicom i menadžerom Adisom Goja­­kom posetio riblji restoran „Kukuriku” u Novom Vinod­olskom. Posle par dana odmora, Čolić se vraća u Beograd, gde nastavlja da radi na svom novom albumu.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player