Kako je Seka Aleksić smršala 7 kg za mesec dana?
0 komentara

Objavljeno 07.12.2009 u 10:53

Za nepunih mesec dana Seka Aleksić je smršala čak sedam kilograma, i to zahvaljujući obrocima koje specijalno za nju priprema nutricionistkinja iz Pančeva!

seka al Kako je Seka Aleksić smršala 7 kg za mesec dana?

I to nije sve. Folkerka svakog dana plaća taksistu da joj iz ovog grada, udaljenog od Beograda nekih pola sata vožnje, donosi hranu na kućnu adresu.
- Seka je odlučila da smrša, pa je angažovala jednu ženu iz Pančeva koja je odličan nutricionista da joj napravi poseban režim ishrane. Dogovorile su se da joj pripremljena tri obroka pre podne šalje po taksisti. Naravno, pomenuta gospođa, čije ime zaista ne bih otkrivao, adekvatno je plaćena za svoje usluge i, koliko vidim, obe su više nego zadovoljne tom saradnjom – tvrdi dobro obavešten izvor blizak folk pevačici.

Prema njegovim rečima, Seka je istrajna u svojoj nameri da izvaja liniju i još se nije desilo da se požalila što je njen jelovnik „poprilično siromašan“. Uverena je da će već početkom iduće godine izgledati kao potpuno nova osoba, zategnuta i bez trunke masnog tkiva. A da bi to i postigla, uz recepturu nutricionistkinje iz Pančeva, srpska Rijana prionula je i na besomučno vežbanje u teretani. Treninge nadgleda njen dečko Veljko Piljkić, koji je uopšte ne štedi! Iz dana u dan vežbe su sve teže i teže, a svu muku Seka brzo zaboravi kad se pogleda u ogledalo. Ostalo je tu još prostora za doradu, ali nema sumnje da se drži one mantre iz filma „Sjećaš li se, Doli Bel“: „Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem“.

Izvor: Kurir-info.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player