Kako je Ceca proslavila Svetog Nikolu?
0 komentara

Objavljeno 21.12.2009 u 12:14

Najveća srpska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je u subotu svoju krsnu slavu Svetog Nikolu.

ceca sveti nikola Kako je Ceca proslavila Svetog Nikolu?

Ceca je u popodnevnim časovima u svojoj vili na Dedinju priredila gala večeru i slavlje kome je po prvi put prisustvovao i njen dečko, maneken Vladimir Cvetković.

ceca i seka sa momcima Kako je Ceca proslavila Svetog Nikolu?

Na slavlju su se našle i brojne Cecine kolege – Seka Aleksić, Ana Bekuta, Mira Škorić, Nikola Rokvić, Goga Sekulić, fotograf Miloš Nadeždin, voditelj Vlada Stanojević i kreator Saša Vidić. Najveću pažnju izazvao je dolazak ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.

ceca i zika Kako je Ceca proslavila Svetog Nikolu?

- Među prvim zvanicama na Cecinu slavu došao je njen dečko Cvele u društvu rođenog brata, a potom su redom pristizala najpoznatija imena domaće estrade – navodi sagovornik Pressa, i dodaje:

- Ceca je kao prava domaćica u društvu svoje dece Anastasije i Veljka dočekivala goste, koje su se, pošto su se udobno smestili, poslužili hranom serviranom na ogromnom švedskom stolu. Tako su u degustaciji posnih specijaliteta od ribe i morskih plodova uživali Seka Aleksić i njen verenik Veljko, Nikola Rokvić, Mira Škorić, gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma i drugi. Za odličnu atmosferu bio je zadužen „Alegro bend”, a prva se mikrofona latila domaćica koja je otpevala nekoliko svojih hitova. Svoj mini-koncert imala je i Ana Bekuta, kao i Žika Jakšić, koji je došao u društvu devojke Dajane – navodi sagovornik Pressa, koji kaže da je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić stigao među poslednjima.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player