Još samo 4 dana do početka nove Farme!
0 komentara

Objavljeno 10.03.2010 u 13:42

Popularna pop pevačica i evrovizijska pobednica Marija Šerifović ulazi u „Farmu”. Ona će 14. marta, zajedno sa petnaestak VIP ličnosti, kročiti na velelepno imanje u Barajevu, na kome će se zadržati manje od mesec dana zato što je već 15. aprila očekuje koncert u „Beogradskoj areni”.

marija serifovic Još samo 4 dana do početka nove Farme!

Marija Šerifović je planirana kao najveće iznenađenje organizatora ovog šoua. Iako je u medijima pričala da ne bi učestvovala u emisijama tog tipa i na samom početku pregovora za ulazak u „Farmu” čak i odbila učešće, Marija se pre nekoliko dana predomislila i pristala da uđe. Po gradu kruže priče da je to učinila zbog veoma visokog honorara, ali i zbog velikog prijateljstva sa kontroverznim glumcem i voditeljem Draganom Marinkovićem Macom, koji će u nedelju takođe ući u „Farmu”.

Za uspešnu pevačicu ovo će biti odličan marketinški potez, s obzirom na to da planira veliki spektakl u „Beogradskoj areni” 15. aprila.

farma Još samo 4 dana do početka nove Farme!

A osim ove popularne pevačice i Mace, u „Farmu” će ući i Ivan Fece Firči, nekadašnji bubnjar grupe EKV, Nikola Sarić Sajko, nekadašnji učesnik „Operacije trijumf”, glumac Bane Vidaković, folk pevači Nemanja Stevanović, Milena Ćeranić, Indira Aradinović Indi, roker Milić Vukašinović, Zorica Brunclik, muzičar Gagi Đogani, voditelj Vladimir Stanojević, manekenka Irena Ibrahimović (sestra poznatog fudbalera Zlatana Ibrahimovića), a organizatori su trenutno u pregovorima i sa Lokicom Stefanović.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player