JJ: Sledeće godine biću opet prva!
0 komentara

Objavljeno 02.12.2009 u 21:16

Osma teniserka sveta Jelena Janković nije zadovoljna plasmanom na WTA listi, ali je sigurna da će joj sledeće godine poći za rukom da opet bude prva.

jelena jankovic 111 JJ: Sledeće godine biću opet prva!

Dvadesetčetvorogodišnja teniserka Jelena Janković realno gleda na period koji je iza nje i tvrdi da ima želju i plan kako će u narednoj sezoni ponovo biti prva teniserka sveta.

jelena JJ: Sledeće godine biću opet prva! – Sezona 2009. nije bila kao prethodna koju sam završila kao prva teniserka sveta, ali i kad se malo bolje pogleda i ovo je veliki uspeh i ne treba ga potcenjivati. Mnogo se stvari izdešavalo u ovoj godini koje su uticale na mene, na moju ličnost i raspoloženje na terenu, samim tim i na moju igru, rezultate. I pored svih okolnosti uspela sam da ostanem jaka i zavšim sezonu na osmoj poziciji WTA liste. U 2009. osvojila sam dve WTA titule – Marbelju i Sinsinati, igrala finale Tokija, treću godinu za redom bila sam učesnica Mastersa – završnog turnira u godini koji okuplja osam najboljih teniserki u toj godini i drugu godinu za redom ovo prestižno takmičenje završila sam među četiri najbolje.

Tu su i sjajne partije i pobede u Fed kup reprezentaciji, tako da ima puno razloga za zadovoljstvo, ali stoji i da uvek može bolje – priča Jelena o svojim poslovnim planovima, i ističe da je na polju ljubavi i emotivnog odnosa sa dečkom Mlađanom Janovićem prezadovoljna.

- Jedno drugom smo velika podrška, motivacija, tu smo uvek jedno za drugo i kada je teško i kada su lepi trenuci, često ne fizički, ali mislima i neiscrpnom pozitivnom energijom uvek.

jelena i nole JJ: Sledeće godine biću opet prva!

Izvor: Story.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player