JJ i Mlađan Janović uživali u Portorožu
0 komentara

Objavljeno 03.08.2010 u 21:28

Srpska teniserka i drugi reket sveta Jelena Janković trenutno je na turniru u San Dijegu u okviru američke turneje. Nakon što je „ukrala“ par dana da se odmori sa porodicom u Veneciji, a zatim i sa dečkom Mlađanom Janovićem u Portorožu, Jelena je spremna za nove pobede.

jelena jankovic5 JJ i Mlađan Janović uživali u Portorožu

Nakon što je povredila leđa na Vimbldonu, Jelena je shvatila da će joj kraći predah prijati, te je sa porodicom otputovala u Veneciju, ali se ubrzo vratila svojim obavezama.

- Počela sam ponovo da treniram i otišla sam u Portorož, koji je veoma lepo mesto. Moja porodica je bila tamo, kao i moj dečko, što je bila sjajna stvar. Plovila sam malo na jahti, šetala pored mora svaki dan. Prvi put sam posetila Portorož, a sve je bilo sjajno organizovano. Nadam se da ću ići tamo i sledeće godine – istakla je naša teniserka na svom blogu, a da se lepo provela u Sloveniji svedoče i fotografije Jelene i Mlađana kako se zagrljeni brčkaju u Jadranskom moru.

Jelena je u Portorožu imala jedno lepo iznenađenje, jer su je na tamošnjem teniskom turniru sačekali članovi njenog fan kluba, koji su joj poklonili narukvicu na kojoj je ugravirano „uvek uz tebe“.

jelena jankovic12 JJ i Mlađan Janović uživali u Portorožu

- To je izvanredno. Lepo je znati da gde god idete imate ljude koji navijaju za vas i žele vam sve najbolje. Svi moji navijači mi puno znače – i uvek su uz mene, bez obzira na to da li pobeđujem ili gubim, da li sam zdrava ili povređena – napisala je Jelena, a zatim se osvrnula na turnire u Americi i San Dijegu, gde gradi i kuću.

- Volim da provodim vreme tamo. Baš u tom gradu će biti moja nova kuća. Sledeće godine u San Dijegu igraću kod kuće. Ne dešava se često da možete da spavate u svom krevetu i igrate neki turnir u isto vreme. Zaista sam srećna što se ovo takmičenje vratilo u kalendar – zaključila je poznata teniserka.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player