Jelena Karleuša: Prvi put sa kćerkom u Harodsu!
0 komentara

Objavljeno 21.04.2010 u 10:17

Preseljenjem u London, gde je njen suprug Duško Tošić potpisao ugovor za Kvins park rendžers, Jelena Karleuša spojila je lepo sa korisnim, pa tako, osim što uživa u šetnjama londonskim ulicama i razgleda turističke atrakcije, na raspolaganju ima i mnogobrojne butike, koje nemilosrdno pustoši.

jelena karleusa dusko tosic atina Jelena Karleuša: Prvi put sa kćerkom u Harodsu!

- Atina, Duško, Divna i ja uživali smo u Londonu i jedno nam je nedostajala Nika, koja je ostala u Beogradu. Zbog zatvorenih aerodroma, vratili smo se automobilima, a Duško će nam se pridružiti za dve nedelje, kada mu se završi sezona. Vratila sam se prvenstveno zbog koncerta jer želim da se dobro pripremim za taj spektakl – kaže Karleuša.

Pevačica kaže da je vreme u Londonu iskoristila i da svoju stariju ćerku prvi put odvede u svoju omiljenu robnu kuću „Harods“.
- Atina je prvi put kročila u „Harods“ i oduševila se. Vidi se da ima ukusa na mamu. Kupila sam i njoj i Niki lepe stvarčice na dečjem odeljenju, a moram priznati, i obnovila sopstvenu garderobu za letnju sezonu – ističe pevačica, koja će 15. maja održati svoj veliki solistički koncert u „Beogradskoj areni“.

Inače, poznati estradno-sportski par smešten je u Vindzoru, elitnom delu zapadnog Londona, u blizini letnje rezidencije kraljice Elizabete. Iako Duško trenutno igra za Kvins park, sve je izvesnije da će u letnjem prelaznom roku promeniti klub i zaigrati za neki od londonskih premijerligaša.

Jelena Karleuša i dalje ne odustaje od inostrane karijere i otkrila nam je da postoji plan da nakon svog velikog koncerta u „Areni“ snimi singl na engleskom jeziku i promoviše ga upravo u Londonu.

Izvor: Alo.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player