Jelena Karleuša najavljuje veliki spektakl!
0 komentara

Objavljeno 29.04.2010 u 13:57

Jelena Karleuša najavljuje da će na koncertu „All about diva”, zakazanom za 15. maj u „Beogradskoj areni”, prirediti pravi spektakl!

jelena karleusa diva Jelena Karleuša najavljuje veliki spektakl!

- Mojim fanovima i svima koji budu prisutni te večeri pružiću spektakl kakav ova zemlja nije videla! Od hidraulične bine, neviđenih scenskih efekata, unikatnih kostima koje kreira Darko Kostić, pa do mojih hitova u sasvim novim aranžmanima. Sve će biti podređeno jednom – da gledaoce ostavim bez daha! Posebno sam ponosna na specijalne scenske rekvizite i multimediju, koju će prisutni moći da gledaju na mamutskim LED ekranima. U pratnji 25 najboljih domaćih i stranih plesača daću sve od sebe da to veče bude upamćeno kao novo poglavlje u domaćem šoubiznisu. Pevaću, igraću, glumiću, pa čak i leteti, sve u cilju vrhunske zabave – obećava Karleuša.

karleus Jelena Karleuša najavljuje veliki spektakl!

Njen specijalni gost na koncertu biće Saša Matić, koji će sa Jelenom otpevati njihov duet.

- Saša će biti gost na koncertu u numeri „Ne smem da se zaljubim u tebe”. Pored Saše, na sceni će mi se te večeri pridružiti još jedan kolega, Mirza Hamzić, koji će zajedno sa mnom izvesti veliki hit „Insomnija”. Postoji i gost iznenađenja, publika će videti o kome je reč. Inače, osim u moje dve duetske pesme, neću imati goste. Zato će biti mnogo mojih kolega u loži i veoma sam ponosna što i među javnim ličnostima vlada ogromno interesovanje – kaže Jelena.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player