Jelena Janković ponizila Anu Ivanović!
0 komentara

Objavljeno 15.05.2010 u 10:13

Jelena Janković iskoristila je pobedu nad Anom Ivanović na turniru u Madridu da ismeje svoju sunarodnicu i koleginicu iz Fed kup tima!

jelena 1 Jelena Janković ponizila Anu Ivanović!

Jelena je, pakujući stvari nakon trijumfa nad Anom (2:1 u setovima) na terenu stadiona „Magična kocka”, ironično imitirala način na koji se Ivanovićeva raduje, pokazujući karakterističan pokret rukom i čuveno „ajde”. Sve je to snimila kamera Eurosporta, a snimak je preplavio internet!

Na sada već čuvenom snimku ne čuje se šta je naša najbolja teniserka rekla majci koja ju je, kao i uvek, podržavala iz gledališta futurističkog zdanja u Madridu, ali je jasno da je imitirala čuveno Anino „ajde” uz stisnutu pesnicu, da bi potom odglumila i tužno lice, kojim je očigledno htela da naglasi da je Ivanovićeva ta koja je na kraju izgubila. Trebalo bi istaći i da je Ana u drugom setu nakon odličnog poteza uradila upravo to „ajde”, što je Jelenu očigledno iziritiralo i navelo na „slatku osvetu”.

jelena 2 Jelena Janković ponizila Anu Ivanović!

- Ovo je za mene bio još samo jedan susret u nizu. Tokom godina sam odigrala mnogo mečeva i prošla kroz razne situacije. Možda nam je na početku karijere bilo zaista važno da pobedimo jedna drugu. Sada samo igramo tenis, pokušavamo da damo sve od sebe i da pobedimo. Nije važno da li je sa druge strane Srpkinja, ili igračica iz neke druge zemlje. Ja samo igram tenis. Nije bilo lepo za oko, ovo svakako nije bio moj najbolji tenis, ali je bilo dovoljno za povratak – rekla je naizgled ravnodušno Džej-Džej posle meča.

U Aninom timu nisu želeli da komentarišu ovaj događaj, ali su, kako saznajemo, veoma iznenađeni Jeleninim potezom.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player