Janko i Biljana: Naše venčanje je 4.jula!
0 komentara

Objavljeno 05.04.2010 u 09:55

Bliži se venčanje popularnog tenisera Janka Tipsarevića i njegove dugogodišnje devojke Biljane Šešević, voditeljke emisije „Vrlo važni” na B92.

janko i biljana1 Janko i Biljana: Naše venčanje je 4.jula!

Njih dvoje su se pre nekoliko dana vratili iz Majamija, sa puta koji su proveli sa Nenadom i Minom Zimonjić, te Viktorom Troickim i njegovom devojkom Sunčicom Travicom, a sada će početi ozbiljnije pripreme za ovaj veliki korak u životu. Venčanje je zakazano za 4. jul i pravo je vreme za veliko spremanje.

Biljana i Janko su proteklih dana bili u Majamiju gde su se naši teniseri okušali na turniru „Soni Erikson open”. S obzirom na to da su svi rano ispali iz igre, to im je pružilo priliku da uživaju u čarima ovog mesta. Biljana i Janko, Mina i Nenad Zimonjić i Sunčica Travica i Viktor Troicki proveli su zajedno više od dve nedelje u Majamiju. Danju su se sunčali na peščanim plažama, a noću su obilazili klubove po kojima je ovo mesto veoma poznato. Pesak, kristalno čisto more, romantika, uživanje, dobar provod i druženje najbolje su reči koje opisuju atmosferu sa odmora. Poznato je da su svi međusobno veliki prijatelji, te im je ovo sigurno došlo kao dobar predah, zabava i opuštanje.

jamko i biljana Janko i Biljana: Naše venčanje je 4.jula!

Nakon puta, Biljana i Janko su se vratili u Beograd gde ih čeka brži tempo. Osim pripremanja venčanja u šta spada biranje odela i venčanice, aranžmana cveća, pozivnica, biranje muzike, raspored sedenja gostiju i drugo, njih čekaju i poslovni poduhvati. Tipsarević će svakako nastaviti sa američkom turnejom, s obzirom na to da tek predstoje veliki turniri, a Biljana se vraća voditeljskom poslu.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player