Ja se od malena mučim a bivša devojka postane VIP ličnost!
0 komentara

Objavljeno 13.05.2010 u 12:45

Nakon što je Marija Šerifović, kada je u ponedeljak posetila farmu, poručila Mileni i Nemanji da prestanu da se svađaju i ružno ponašaju jer se to ne dopada publici, njih dvoje su upali u frku pa su brže-bolje počeli da se pravdaju. Za sve su okrivili Nemanjinu bivšu – Draganu.

nemanja milena1 Ja se od malena mučim a bivša devojka postane VIP ličnost!

- Eto, opet smo mi loši. Mi smo divni prema Dragani, a ispadamo loši. Eto, Gagi, mi čak nećemo ni da se ljubimo pred njom jer ja znam kako bi meni bilo na njenom mestu – pričala je Milena, a Gagi je klimao glavom i potvrđivao da je Dragana veoma drčna devojka, te da nema stav i karakter.

Nemanja kome su do sada za ružno ponašanje bili krivi Sajko, Maca, Vlada, zadruga, mediji i svi ostali, sada je ponovo našao žrtvu na čija će leđa da svali sve svoje greške.

- Zbog nje ja ispadam loš na kraju, a štitio sam je od novinara. Pa, Milena i ja smo krili vezu da njoj ne bude teško – ponavljao je Nemanja više za sebe, vrlo nervozno.

dragana gagi milena Ja se od malena mučim a bivša devojka postane VIP ličnost!

Milena ga je smirivala:
- Ljubavi, ti si toliko dobar i povlačiš dobre poteze, a na kraju ispadaš loš. Dragana je ovde ušla s nekim predrasudama, ma ne valja, ljubavi, biti dobar – branila se Milena, pokušavajući da objasni svima kako su oni dobri, a Dragana loša.

Svi prisutni su se složili, a Nemanja je potom počeo da besni.
- Išao sam u muzičku školu, svirao sam harmoniku, klavijature. I onda dođe Dragana i zbog svađe između Milene i mene svi bacaju drvlje i kamenje na nas. I šta je to, ja se od malena mučim i onda neka bivša devojka postane VIP ličnost – negodovao je Nemanja.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player