Izašao Sajko, ušli Mina Kostić, balerina Dragana i Đus
0 komentara

Objavljeno 18.04.2010 u 09:48

Uprkos činjenici da je važio za jednog od glavnih favorita za pobedu, Nikola Sarić Sajko je sedmi ukućanin koji se oprostio od „Farme” i borbe za premiju od 100.000 evra.

sajko3 Izašao Sajko, ušli Mina Kostić, balerina Dragana i Đus

Nominovan od strane ostalih ukućana Sajko se našao u duelu sa Biljanom Sečivanović, jednom od „Grandovih” uzdanica na Pinkovom VIP gazdinstvu, koja je ove nedelje imala ubedljivo najmanju podršku publike, što je učinilo drugim kandidatom za izbacivanje.

- Nije mi nimalo žao što sam izašao, jer sam to istinski želeo! Nisam hteo da učim za kviz znanja, a i na pitanja koja sam znao nisam želeo da odgovaram. Sve u svemu, zadovoljan sam svojim nastupom i verujem da sam izašao baš u pravo vreme, s obzirom na to da su ostali ukućani počeli da pucaju i čini mi se da će biti sve gore… – izjavio je Sajko po dolasku u Pinkov studio, naglasivši da je njegov favorit za pobedu niko drugi do Gagi „Fanki dži”!

mina kostic Izašao Sajko, ušli Mina Kostić, balerina Dragana i Đus

Međutim, ono što je subotnje veče obeležilo mnogo više od eliminacije mlađane zvezde „Operacije Trijumf” jeste ulazak tri nova takmičara na „Farmu”, odnosno, takmičara i dve takmičarke: pevačice Mine Kostić, repera Ivana Ivanovića, poznatijeg kao Đus, i zvezde večeri Dragane Milošević, „Grand” balerine i bivše devojke Nemanje Stevanovića, jednog od farmera, koju je pre izvesnog vremena ostavio da bi se prepustio novoj ljubavi – Mileni Ćeranić, koja se takođe nalazi u Lisoviću.

Hoće li „sevati perje” i koliko će njen ulazak uzburkati strasti ionako svadljivog para ostaje da se vidi.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player