Ivana Peters i Goca Tržan ulaze u Farmu!
0 komentara

Objavljeno 16.02.2010 u 14:15

Još od raspada grupe Tap 011, Ivana Peters i Goca Tržan nisu bile bliske kao što će, po svemu sudeći, biti na imanju u Lisovićima kada počne druga sezona „Farme“.

goca trzan1 Ivana Peters i Goca Tržan ulaze u Farmu!

Kako saznajemo od izvora bliskog producentima, pevačica Negativa i njena u to doba dobra prijateljica trebalo bi da se sastanu u popularnom rijalitiju, s tim što će Tržanka zakasniti na prozivku 13. marta i svoj džak s garderobom uneti tek početkom aprila, odnosno nakon koncerta koji je zakazala u Sava centru.

ivana peters Ivana Peters i Goca Tržan ulaze u Farmu!

S vremena na vreme bivše drugarice bockale su jedna drugu u intervjuima ispaljujući „otrovne strelice“, ali njihov potencijalni boravak u prirodi može biti više nego inspirativan za konačno pomirenje…

Miris behara, svežih oranica i toplog mleka, dok na hoklicama sede u štali pokušavajući da pomuzu krave, verovatno će iznova probuditi njihovu bliskost da bi što lakše prebrodile sve zadatke i izorale sebi put do finala.

Ivana je trebalo da se na Farmi, koja će se i ovoga puta emitovati na Pinku, pojavi još u prvom serijalu šoua, ali se duže zadržala sa suprugom Aleksandrom Petersom na Zlatiboru, pa je ispala iz ekipe. Pokušali smo da saznamo da li je ovoga puta spremna za izazov, ali nije odgovarala na naše pozive. Na drugoj strani, Goca se uredno javila, međutim „držala je jezik za zubima“, pošto pravila rijalitija ne dozvoljavaju da potencijalni učesnik bilo šta iznosi u javnost.

Izvor: Kurir-info.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player