Indi diskvalifikovana i izbačena sa Farme!
0 komentara

Objavljeno 25.03.2010 u 10:12

Indira Aradinović Indi izbačena je sa „Farme“. Ona je juče uveče diskvalifikovana od strane producenata ove emisije zbog kršenja pravila. Protiv nje će, najverovatnije, biti podneta tužba.

indi Indi diskvalifikovana i izbačena sa Farme!

Indi je, naime, u ponedeljak uveče zajedno sa pevačem Milošem Bojanićem izabrana za ovonedeljnog slugu nakon što se sama prijavila za ovaj položaj. Pravila „Farme“ nalažu da sluge, tokom njihovog služenja, spavaju u štali. Međutim, Indi je dve noći zaredom odbila da spava u takvim uslovima. Zbog grubog kršenja pravila emisije na koje je pristala potpisivanjem ugovora, Indi je morala da spakuje stvari i oprosti se od farmerskog života i eventualne pobede.

indi1 Indi diskvalifikovana i izbačena sa Farme!

„Indy je u ponedeljak uveče izabrana za slugu od strane gazdarice Zorice Brunclik i to pošto se sama prijavila, a kako pravila „Farme“ nalažu odmah tu noć je trebalo da provede u štali sa muškim slugom Milošem Bojanićem. Kako je Indi to odbila da uradi i tu noć provela u krevetu ukućanke Irene Ibrahimović, a veče posle toga takođe nije spavala u štali, time je direktno prekršila jedno od osnovinh i najvažnijih pravila ove emisije.Napominjemo da je Indi sama predložila da bude sluga i da je izrazila direktnu želju da bude učesnik „Farme“ navode u saopštenju za medije producenti ove emisije, koji planiraju da protiv Indi podnesu i tužbu:
„S obzirom da je Indi potpisala ugovor sa „RTV Pinkom“, i bila upoznata sa pravilima „Farme“, a odredbe istog je direktno prekršila protiv nje će biti podneta tužba nadležnom sudu u Beogradu.“- navodi se u saopštenju. Inače, Indi nije jedini takmičar koji će ove nedelje trpeti posledice zbog ponašanja. Poltičar Raka Radović bi uskoro trebalo da bude sankcionisan na neki način zato što je tokom prvog izbacivanja sapleo voditelja Dejana Stankovića.

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player