Igor Lazić i Vlado Georgiev prekinuli prijateljstvo
0 komentara

Objavljeno 10.02.2010 u 16:32

Dvojica bliskih i dugogodišnjih prijatelja Igor Lazić i Vlado Georgiev naglo su zahladili odnose nakon Nigorovog izlaska sa „Farme“.

 Igor Lazić i Vlado Georgiev prekinuli prijateljstvo

Kako se priča, najveći povod za ovakav razvoj situacije bilo je otkriće Saše Jovanovića u romanu „Sve tajne farme“ da je popularni Barba uslovio svoje pojavljivanje u ovom rijaliti programu Igorovom pobedom!

- Igor se razočarao u prijatelja zbog toga što ovaj nije želeo da ga podrži u najtežim trenucima zbog ličnog animoziteta prema Televiziji „Pink“. Veoma je svestan da Georgiev nije ni imao nameru da gostuje u ovom šou programu, pa je zbog toga postavio uslov koji je unapred znao da mu producenti neće uslišiti. Zbog svega toga su potpuno zahladili odnose, što može biti veliki problem jer je Igor zvanično zaposlen u Vladovoj firmi – priča dobro obavešteni izvor, blizak crnogorskim muzičarima.

nigor Igor Lazić i Vlado Georgiev prekinuli prijateljstvo

Indirektna potvrda da među bliskim prijateljima nije sve u najboljem redu, stigla je i od samog Igora, koji je otkrio da se neće pojaviti na koncertima Georgieva u Centru „Sava“:

- Neću doći na taj koncert jer te unplage varijante nisu za mene. U Centru „Sava“ mi je previše nekako fensi i gospodska atmosfera i nije to za mene – rekao je Igor u emisiji Pop music, koja će u nedelju biti emitovana na „Avali“.

Zanimljivo je da se Igor krajem godine, kada je tek izašao sa „Farme“, sa majkom pojavio u „nimalo fensi“ ambijentu kamerne opere „Madlenianum“ na koncertu Georgieva!

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player