Gramophonedzie osvojio MTV Best Adria Act nagradu!
0 komentara

Objavljeno 18.10.2010 u 20:00

Dvomesečnom isčekivanju je kraj! Dobitnik ovogodišnje MTV nagrade za najboljeg regionolnog izvođača u 2010. godini, odnosno Best Adria Act, je Gramophonedzie odnosno “Gramofonedžija”!

Adria Gramophonedzie1 Gramophonedzie osvojio MTV Best Adria Act nagradu!

Marko Milićević, poznatiji kao “Gramofondžija”, pobedio je u žestokoj konkurenciji u kojoj su se našli Edo Maajka, Džiboni, “Leelojamais” i “Negativ”.

Ipak, glasanju nije kraj. “Gramofonedžija” se kao regionalni pobednick sada nalazi u trci za nagradu Best European Act, zajedno sa drugih 20 regionalnih pobednika, a glasanje je već počelo na sajtu www.mtvema.com i trajaće do 4. novembra.

Adria Gramophonedzie2 Gramophonedzie osvojio MTV Best Adria Act nagradu!
Marko se tako našao rame uz rame sa svetskim i regionalnim zvezdama kao što su Ina, “Marina and the Diamonds”, Dima Bilan, Sakis Ruvas, Enrike Iglesijas…

Poznat kao jedan od najprestižnijih muzičkih događaja, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Madridu. Ovo je drugi put u 17-godišnjoj istoriji ove nagrade da je Španija domaćin; prvi put je to bilo u Barseloni 2002.

MTV će 4. novembra objaviti spisak od pet izvođača sa najviše glasova dok će pobednik u kategorjiji Best European Act biti proglašen 7. novembra.

Spisak izvođača koji će nastupiti 7. novembra u Madridu svaki dan se proširuje a za sada je potvrđeno da će na dodeli nastupiti Šakira, “King Of Leon”, “Linkin Park”, Keti Peri, Kid Rock…

Dodelu nagrada vodiće poznata holivudska glumica, supruga košarkaša Tonija Parkera, Eva Longorija.

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player