Gorica Nešović i Dragan Ilić prelaze na RTS?!
0 komentara

Objavljeno 20.04.2010 u 11:10

Gorica Nešović i Dragan Ilić, slavni voditeljski par RTV B92, najverovatnije će preći na RTS, saznaje se u odlično obaveštenim krugovima!

gorica i dragan Gorica Nešović i Dragan Ilić prelaze na RTS?!

Gorica i Dragan juče su bili na pregovorima kod direktora Javnog servisa Aleksandra Tijanića i dogovarali uslove svog angažmana na Javnom servisu.

Kako je rečeno, Gorica i Dragan su osnovali svoju privatnu produkcijsku kuću koja će na RTS-u emitovati autorsku TV emisiju, dok će svoj popularni radijski jutarnji šou prebaciti na neki od programa RTS-a, najverovatnije na Radio 202!

Prelazak Gorice i Dragana bio bi samo poslednji u nizu transfera sa B92 na RTS. Prošle godine novinarske krugove „šokirao” je prelazak Antonele Rihe na Javni servis (sada na RTS-u vodi „Raspakivanje”), dok je nedavno na RTS prešla i Marija Nenić, voditeljka emisije „Patrola”. Ranije su sa B92 na RTS prešli voditeljka „Dnevnika” Maja Žeželj, bivši urednik Jutarnjeg programa Srđan Predojević (sada na Pinku), sportski komentator Aleksandar Stojanović.

- Gorica i Dragan su mi u više navrata rekli da im ne pada na pamet da za male i sve neredovnije pare rade na RTV B92. Oni su zadovoljni pozicijom i statusom koji imaju na B92, ali jednostavno ne mogu više da prave najpopularniji radijski program u Srbiji, a da za to nisu plaćeni! – kaže za  prijatelj voditeljskog para koji je insistirao na anonimnosti.

Kako saznajemo, Gorica i Dragan najpre nisu imali ideju da pređu na RTS, već su nameravali da se bave proizvodnjom svog RTV programa koji bi prodavali medijskim kućama. Međutim, u međuvremenu su dobili primamljivu ponudu Aleksandra Tijanića i sada su bukvalno na samo jedan korak od konačnog dogovora o prelasku na Javni servis.

Izvor: Pressonline.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player