Gde će naši teniseri dočekati Novu godinu?
0 komentara

Objavljeno 25.12.2009 u 11:05

Janko Tipsarević će Novu godinu sa svojom verenicom Biljanom Šešević dočekati u Indiji, a i ostali srpski teniseri su se odlučili da praznike provedu u inostranstvu – Jelena Janković na Floridi, Novak Đoković u Italiji a Ana Ivanović u Australiji.

Nakon romantične veridbe sa voditeljkom Biljanom Šešević (na Televiziji B92 vodi emisiju „Vrlo važni”), koju je zaprosio početkom novembra na Maldivima, Tipsarević koji je ovu godinu završio kao 38. teniser na ATP listi, Novu godinu će sa svojom verenicom provesti na još jednoj egzotičnoj destinaciji – u Indiji.

janko tipsarevic Gde će naši teniseri dočekati Novu godinu?

Jelena Janković, koja već nekoliko nedelja boravi u Americi gde se priprema za novu sezonu koju počinje 11. januara turnirom u Sidneju, praznike će provesti u svojoj vili u Majamiju.
- Novu godinu ću proslaviti u krugu porodice i prijatelja. Jelku smo već okitili i moram da priznam da sam oduševljena njenim izgledom – izjavila je Jelena, sa kojom zbog profesionalnih vaterpolo obaveza neće biti dečko Mlađan.

jelena jankovic3 Gde će naši teniseri dočekati Novu godinu?

Ana Ivanović od početka decembra boravi u Australiji gde naporno trenira za prvi turnir sezone u Brizbejnu koji počinje 3. januara. Novu godinu najlepša svetska teniserka će provesti zajedno sa svojom i porodicom njenog dečka Adama Skota, australijskog golfera. Ivanovićeva je nedavno ispričala da će možda za Novu godinu napraviti roštilj na plaži u Kvinslendu, gde je pre godinu dana upoznala Adama Skota.

ana ivanovic10 Gde će naši teniseri dočekati Novu godinu?

Novak Đoković koji sezonu počinje 13. januara egzibicionim turnirom „Kujong” u Melburnu, Novu godinu će dočekati u Italiji, u pratnji svoje porodice i devojke Jelene Ristić.

novak djokovic3 Gde će naši teniseri dočekati Novu godinu?

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player