Frenk Sinatra iz Niša (Video)
0 komentara

Objavljeno 06.10.2009 u 13:31

Oliver Katić , muzičar i pevač iz Niša, novo je otkrovenje serijala „Ja imam talenat”, koji je žiri impresionirao izvođenjem pesme legendarnog Frenka Sinatre „My Way”, stekao je i ogromnu naklonost publike, a naročito ženskog dela.

 Frenk Sinatra iz Niša (Video)

Ovaj mladi Nišlija paralelno studira na dva koloseka, u rodnom Nišu i u Briselu, a cilj mu je da njegova muzika dopre do što većeg broja ljudi.

- Ja sam muzičar, pevač, gitarista i kantautor. Sviram širom Srbije i Crne Gore, što sam što u pratnji benda i uglavnom se bavim stranom muzikom. Trenutno studiram na Kraljevskom konzervatorijumu u Briselu i solo pevanje na Fakultetu umetnosti u Nišu – objašnjava mladić koji je ozbiljnije muzikom počeo da se bavi tek u srednjoj školi. Za sebe kaže da ima klasično muzičko obrazovanje i do sada je mnogo puta nastupa i u zemlji i u inostranstvu.

- Imao sam više nastupa sa horom opere u Liježu, zatim sa kamernim horom Brisela, kao i mnogo puta u Nišu. Ove godine sam učestvovao i na „Beoviziji”, kao koautor pesme „Previše reči”, koju su izvodili „SevdahBaBy” i Miki „Element” – navodi talentovani Nišlija, koji se sam prijavio za „Ja imam talenat”.
- Jedva sam čekao da se ovakav šou pojavi jer sam shvatio važnost pojavljivanja u medijima za ovaj posao kojim se ja bavim. Želim da se predstavim što većem broju ljudi odjednom – priča Katić i nada se da će uspeti da se plasira u veliko finale krajem decembra. Na pitanje zašto je odabrao da se publici predstavi numerom „My Way”, Oliver kaže: „Ta pesma je najatraktivnija od svih koje imam na repertoaru i sva ta moja publika često traži baš tu pesmu i onda svi stanu, ne mrdaju, odslušaju, nakon čega dobijem najveći aplauz, te je ovo bio i moj poklon njima.”

Izvor: Blic.rs

Pročitajte i ovo:
Reklama

Odgovori

Get Adobe Flash player